top of page

CONEIXENTS.

Tres noies, Laia, Maria i Isa.

Joves, amb iniciativa, creativitat, amb ganes d'avançar, conèixer i créixer, poder veure i gaudir de la felicitat dels demès veien que gracies als serveis que oferim poden passar un bon dia amb la gent que els hi envolta, tant amb els familiars i amics com desconeguts.

Va començar un dia, en una quedada, vam plantejar la possibilitat de crear una empresa però que no sigues simple, ni de les que es veuen avui en dia, volíem innovar, que sigues especial, que tothom pogués disfrutar i gaudir d'una experiència la qual no oblidessin, que es quedessin amb les ganes de més i que volguessin repetir.


Les tres vam començar amb diferents idees de negoci i vam arribar a la conclusió de fer una sola idea que engloba l’actual negoci procedent de les idees que vam tenir.


Amb ajuda d'uns quants contactes vam poder tirar més fàcilment endavant. Va ser molta feina muntar-ho tot per ha sigut un procés genial, hem conegut i après moltes coses que abans no sabíem i conegut gent.

Una vegada el nostre camí ja estaba més encaminat vam començar a introduir-nos més en el món de la publicitat per donar a conèixer tot el que estabem montan a les persones, vam endinçarnos primerament en les xarxes socials i seguidament amb ajuda d'assiencies i empreses promocionar-nos a traves de la televisió , influencers, lletreros lluminosos, marquesines... aixi poc a poc la gent es va sentir atreta per el que estabam treballant i van començar a venir al nostre event. Tots sortien súper contents, eufórics i entusiasmats d'haver viscut aquesta experiencia.











bottom of page